100% natuurlijk. Een Panettone is een verfijnde broodcake met een luchtige, lichte structuur met rozijnen en Siciliaanse sinaasappel en wordt vooral in november en december gegeten. De Glassato bevat gekonfijte vruchtjes en rozijnen. Het heeft een krokant laagje amandelglazuur. Voor liefhebbers van traditie: de klassieke "Piemontese school", met een overvloedig amandelglazuur. Rijk aan sinaasappel, cederhout, rozijnen en natuurlijke vanille. Met veel zorg en aandacht gemaakt. Het productieproces duurt vier dagen (..).
Uitstekend warm geserveerd.
Ingrediënten:
Tarwebloem type 0, boter, eieren, rietsuiker, rozijnen, gekonfijte sinaasappelschil (sinaasappelschil, glucose-fructosestroop, suiker), gekonfijte citroenschil (cederschil, glucose-fructosestroop, suiker.), Toscaanse honing*, zout , vanillestokje. Voor het glazuur: maïszetmeel, rietsuiker, harde tarwegriesmeel, hazelnoten, amandelen.
De gemarkeerde producten kunnen reacties veroorzaken bij allergische of intolerante mensen. Kan sporen bevatten van melk, noten, sesam en soja. Bevat gluten en lactose. Bewaren bij kamertemperatuur beneden 22°C, plotselinge temperatuurschommelingen vermijden, uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen houden.
Het is een conserveermiddelvrij product.
Lees minder