Biologisch en 100% natuurlijk.
Deze traditionele biologische Panettone is klassiek laag Milanees (zonder glazuur), rijk aan Siciliaanse sinaasappelschil, vanilleboon en cederhout, en de beste rozijnen…
Lees meer
Biologisch en 100% natuurlijk.
Deze traditionele biologische Panettone is klassiek laag Milanees (zonder glazuur), rijk aan Siciliaanse sinaasappelschil, vanilleboon en cederhout, en de beste rozijnen uit ons onderzoek; Trentino-boter van de hoogste kwaliteit en langzaam rijzend.
Een panettone ambachtelijk gemaakt, zonder gebruik van halffabrikaten, geen emulgatoren en geen conserveringsmiddelen. Gewoon veel geduld en zuurdesem! Het productieproces duurt vier dagen (..).
Ingrediënten:
Type 0* zacht tarwemeel, boter*, eieren*, ruwe rietsuiker*, water, zuurdesem (0* tarwemeel, water), gekonfijte sinaasappel (sinaasappelschil*, rietsuiker*, glucose-fructosestroop, water ), rozijnen*, Toscaanse honing*, zout, vanillestokje*.
*biologisch
De gemarkeerde producten kunnen reacties veroorzaken bij allergische of intolerante mensen.Aanbevelingen voor gebruik en waarschuwingen
Om de geopende Panettone te bewaren, sluit u deze in het cellofaan en plaatst u deze op kamertemperatuur in de voorraadkast.
Kan sporen van noten bevatten. Zuurdesem verbetert granen en hun organoleptische en voedingsaspecten. Bewaar op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht.
Uitstekend warm geserveerd.
Lees minder